fbpx
drone-foto-2-MOTN
Velox Engineering ondersteunt het project The Mall of The Netherlands
september 5, 2019
Erik-de-winter-MOTN
Werken als Constructie Manager bij Velox, wat vindt Erik ervan?
september 11, 2019

Introductie

BIM Modelleurs verzamelen! Wil jij meewerken aan meerdere renovatie-, onderhoud- en nieuwbouwprojecten op Schiphol? Check snel wat wij in de aanbieding hebben!

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:

  • Wat: Renovatie, onderhoud en nieuwbouwprojecten
  • Omvang: variërend tussen 500.000 en 25 mio
  • Start: per direct
  • Duur: minimaal 1 jaar, grote kans op verlening tot 9(!!) jaar
  • Werklocatie: Schiphol

De baan:
Als BIM Modelleur (Bouwkunde) houd je je dagelijks bezig met het verzamelen van data die nodig is voor het ontwerpen en bouwen van het 3D-informatiemodel. Tot deze gegevens behoren bijvoorbeeld berekeningen, bouwtekeningen, verslagen en rapporten. Jij weet vervolgens precies hoe je deze gegevens kunt verwerken in een overzichtelijk model zodat iedereen daar gebruik van kan maken.

Over het project:
Alle infrastructuur en voorzieningen op en rondom de start- en landingsbanen van Schiphol zijn toe aan een upgrade. Hieronder vallen de taxibanen, dienstwegen, bebording en verlichting. Ook terminal 1 & 2 komt aan bod. Dit zowel op bouwkundig, installatietechnisch als transport gebied. Denk aan liften, rolpaden en roltrappen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt goed samenwerken, bent creatief en stressbestendig

Daarnaast beschik je over de volgende softwarekennis:

  • Revit (MEP/Architecture/Structure)
  • AutoCAD

Aanbod

Voor dit project werk je als BIM Modelleur Bouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Kevin neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2325.

Inschrijven