fbpx
Bouw nieuwe Schipholterminal later klaar: ‘2023 is te krap’
augustus 2, 2019
The CoolTower: een 154 meter hoge woontoren middenin de woonwijk
augustus 12, 2019

Introductie

Voor projecten op diverse luchthavens zoals Leeuwarden en Folko zoeken wij een BIM Modelleur Werktuigbouwkunde. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

De baan:
Als BIM Modelleur (Werktuigbouwkunde) houd je je dagelijks bezig met het verzamelen van data die nodig is voor het ontwerpen en bouwen van het 3D-informatiemodel. Tot deze gegevens behoren bijvoorbeeld berekeningen, bouwtekeningen, verslagen en rapporten. Jij weet vervolgens precies hoe je deze gegevens kunt verwerken in een overzichtelijk model zodat iedereen daar gebruik van kan maken.

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt goed samenwerken, bent creatief en stressbestendig

Daarnaast beschik je over de volgende softwarekennis:

  • Revit (MEP)
  • StabiCAD voor Revit
  • AutoCAD

Aanbod

Voor dit project werk je als BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2231.

Inschrijven