fbpx

Bouwkunde

Velox Engineering is gespecialiseerd in het geven van advies binnen complexe en grootschalige bouwprojecten. Hierbij verenigen wij alle belangen. Om dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van onze kennis, ervaring en onafhankelijkheid. Velox Engineering fungeert veelal als spin in het web binnen het team van adviseurs, opdrachtgever en architect. De focus wordt gelegd op een integrale procesbenadering en het beheersen van risico’s.

Maximale projectbezetting met technische professionals

Als een toonaangevende adviesorganisatie binnen de bouw- en installatiebranche zien wij het belang in het vinden van bijvoorbeeld een bouwkundig projectleider, bouwkundig werkvoorbereider en bouwkundig hoofduitvoerder voor een multidisciplinair of complex project. Wij zorgen voor een maximale projectbezetting met echte professionals, waardoor opdrachtgevers verzekerd zijn van een optimaal eindresultaat.

Wij zetten graag extra stappen voor onze opdrachtgevers om technische kennis, duurzaamheid en samenwerking binnen te halen. De professionals willen zich ontwikkelen en leveren graag een bijdrage aan de projecten.

Hoogwaardige projectoplossingen

Door de nauwe betrokkenheid van Velox Engineering tussen zowel professionals als opdrachtgevers bundelen wij kennis en kwaliteit. Wij zijn door deze samenwerkingsverbanden in staat om een toegevoegde waarde te leveren aan multidisciplinaire projecten in de bouwtechniek. Zo biedt Velox Engineering hoogwaardige projectoplossingen aan opdrachtgevers.

bouwkunde
Inschrijven