fbpx

Bouwkundig hoofduitvoerder

Voor de vacature als hoofduitvoerder in de bouw ben je technisch eindverantwoordelijk bij grote projecten. Heb jij ruimschoots ervaring als hoofduitvoerder in de bouw en werk je graag op projectbasis? Kijk dan verder naar het functieprofiel van de vacature voor hoofduitvoerder bouw.

Functieprofiel bij vacature hoofduitvoerder bouw

Je stuurt meerdere uitvoerders en /of voorlieden aan. Je bent de sturende kracht van het project in de uitvoering en je geeft leiding aan het uitvoeringsteam. Je stelt je eigen weekplanningen samen en zorgt daarmee voor een efficiënte afroep en inzet van materiaal, materieel, onderaannemers en eigen personeel. Je controleert (laat controleren) de leveringen en het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit en je stelt kwaliteitsaspecten op. Je bewaakt de planning en je bent verantwoordelijk voor de oplevering van het project binnen de daarvoor gestelde tijd en werkbegroting. Je signaleert meer- en minderwerk, je verzorgt de correspondentie naar leveranciers en onderaannemers en je woont bouwvergaderingen en werkbesprekingen bij. Tevens zie je toe op de naleving van de gestelde regels ten aanzien van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Functie-eisen bouwkundig hoofduitvoerder

  • Bouwkundige afgeronde opleiding HBO;
  • Eventuele ervaring opgedaan als zelfstandig bouwkundig (hoofd)uitvoerder geniet de voorkeur;
  • Circa 5-10 jaar ervaring als hoofduitvoerder in de bouw;
  • Je bent sterk betrokken bij de projecten die je uitvoert en vindt het belangrijk om te werken in een organisatie met enthousiaste medewerkers;
  • Voor de onderaannemers en leveranciers ben je een stevige gesprekspartner;
  • Je hebt goede leidinggevende, communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt uitstekende bouwtechnische kennis en inzicht, evenals goede organisatorische en administratieve vaardigheden.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen en wil je reageren op deze vacature voor hoofduitvoerder in de bouw? Stuur dan je CV en motivatie naar Velox Engineering toe, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven