fbpx

Bouwkundig projectleider

Ben jij een bouwkundig projectleider en op zoek naar je volgende uitdaging in de bouw (gestapelde woningbouw en U-bouw) in de Randstad? Houd dan de website van Velox Engineering goed in de gaten voor de vacature die bij jouw kennis en ervaring past. Reageer op deze vacature als jij van mening bent dat jij de bouwkundig projectleider bent die wij nodig hebben.

Bouwkundig projectleider gezocht bij Velox Engineering in de Randstad

Bij Velox Engineering maken wij organisaties slagvaardiger door de juiste mensen, in dit geval een bouwkundig projectleider, op de juiste projecten in de bouw te plaatsen. Daarbij kijken wij kritisch naar de kandidaten op het gebied van technische kennis, persoonlijkheid en behaalde resultaten uit het verleden.

Werkzaamheden bouwkundig projectleider

Als bouwkundig projectleider is het jouw verantwoordelijkheid dat de projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde eisen, de planning en de begroting gerealiseerd worden. Jij bent degene die de processen managet en leiding geeft aan het projectteam. Tot je taken behoren onder andere:

  • Het signaleren en benutten van commerciële kansen;
  • Het bewaken van gemaakte kosten;
  • Het verzorgen van financiële rapportages;
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers.
  • Planning

Functie-eisen bij banen als bouwkundig projectleider

Bij de invulling van de functie als bouwkundig projectleider wordt er bij Velox Engineering naar een bepaald vaardigheidsniveau gezocht. Deze vaardigheden betreffen zogenoemde hard skills (ervaring, opleiding, etc.) en soft skills (leiderschapskwaliteiten, overzicht kunnen houden, etc.).

Je bent van nature een leider, je past je communicatie gemakkelijk aan naar verschillende niveaus en je weet mensen te motiveren en stimuleren. Bij Velox Engineering wordt gezocht naar een zeer gedreven, enthousiaste en ambitieuze bouwkundig projectleider met een passie voor de gestapelde woningbouw en utiliteitsbouw. Het volgende wordt er van je verlangd:

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde;
  • Vijf tot tien jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare ervaring met nieuwbouwprojecten en met LEAN bouwen.

Reageren op deze vacature

Velox Engineering is met regelmaat op zoek naar goede kandidaten voor de invulling van banen als bouwkundig projectleider. Bezit jij over de benodigde (soft)skills voor deze functie en ben je toe aan een nieuw project? Reageer dan nu op deze vacature voor bouwkundig projectleider.

Inschrijven