fbpx

Bouwvoorbereiding

Eén van de doelstellingen van Velox Engineering is het bevorderen van integrale samenwerking tussen alle disciplines in de bouwvoorbereiding. Velox Engineering ziet dat deze samenwerking de enige manier is om deze fase binnen het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij werken samen met professionals die een toegevoegde waarde leveren aan multidisciplinaire projecten.

Interdisciplinaire projectteams

Velox Engineering ziet bouwvoorbereiding als een specialisme. De interdisciplinaire projectteams worden door Velox Engineering samengesteld op basis van specifieke (technische) kennis en ervaring. Dit is essentieel voor een soepel verloop van de bouwvoorbereiding. In deze fase van een complex of grootschalig bouwproject worden diverse berekeningen vanuit de engineering gecontroleerd en, indien nodig, aangepast. Binnen de voorbereidingsfase vallen ook het aanvragen van bouwvergunningen, sloopvergunningen en milieuvergunningen.

Sterke samenwerkingsverbanden

Door de sterke samenwerkingsverbanden met zowel opdrachtgevers als technische professionals kan Velox Engineering efficiënt werken. Hierdoor zijn wij in staat om een toegevoegde waarde te leveren aan projecten op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Dit komt uiteraard ten goede van het gewenste eindresultaat.

bouwvoorbereiding
Inschrijven