fbpx

Directievoering & toezicht

Velox Engineering vertegenwoordigt directievoerders en toezichthouders binnen de bouw- en installatietechniek. Hierin bieden wij flexibiliteit aan onze opdrachtgevers om de juiste technische kennis binnen te halen, zodat een multidisciplinair project succesvol verloopt.

Professionele begeleiding van het bouwproces

Directievoering betreft het vertegenwoordigen van de opdrachtgever en het begeleiden van het bouwproces vanaf de aanvang van de voorbereidingswerkzaamheden, alsmede op de bouwplaats tot en met de aanvaarding van het project. Tijdens de realisatiefase van een project neemt de directievoerder de rol belangenbehartiger op zich. Velox Engineering werkt samen met directievoerders die hun sporen hebben verdiend binnen gerenommeerde projecten en begrijpen bouwprocessen als geen ander.

Volledige controle

Toezicht houden betreft het uitvoeren van de controle op de (kwalitatieve) uitvoering van het bouwproces. Vanaf de start van de bouw tot en met de oplevering van het project. De toezichthouder is tijdens de realisatiefase verantwoordelijk voor het bewaken van de technische kwaliteit. De toezichthouders van Velox Engineering beschikken over technische knowhow en zijn gespecialiseerd in het beoordelen van het werk van de aannemers.

De directievoerder en toezichthouder zien erop toe dat het contract met aannemers en installateurs volgens de gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Velox Engineering is in staat om technische professionals in werktuigbouwkunde, bouwkunde en elektrotechniek binnen te halen die een succesvolle bijdrage leveren aan complexe of grootschalige projecten.

directievoering
Inschrijven