fbpx
Bouw nieuwe Schipholterminal later klaar: ‘2023 is te krap’
augustus 2, 2019
The CoolTower: een 154 meter hoge woontoren middenin de woonwijk
augustus 12, 2019

Introductie

Voor de bouw van een nieuw pand van een chipmachinefabrikant in Eindhoven zoeken wij een Engineer E. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:

  • Wat: nieuwbouw kantoorpand/campus
  • Start: per direct
  • Duur: ongeveer een jaar
  • Werklocatie: Eindhoven

De baan:
Als Engineer Elektrotechniek zet je al je vakkennis en ervaring in bij het geven van adviezen over uiteenlopende technische vraagstukken. Daarnaast heb je een brede oriëntatie op techniek waardoor je gemakkelijk oplossingen voor problemen kunt bedenken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van programma’s, het opstellen van begrotingen en het coördineren van het calculatieproces. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, risico’s en aanpak.

Bijzonder aan dit project:
Een chipmachinefabrikant wil in 2021 al zijn medewerkers in een nieuw kantoorpand in Eindhoven onderbrengen. In totaal moeten er straks zo’n 16.000 mensen hier kunnen werken, verdeeld over twee locaties. Ondanks dat de beide kantoren ongeveer 2 kilometer uit elkaar liggen wordt er toch gesproken over ‘één campus’. De plekken worden met elkaar verbonden door een shuttle bus.

Functie-eisen

  • Een mbo-/hbo-diploma richting MTS/HTS Elektrotechniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch engineer
  • Ervaring met utiliteitsbouw, bij voorkeur complexe projecten
  • Ervaring met multidisciplinaire projecten
  • Aantoonbare ervaring met projectbeheersing

Aanbod

Voor dit project werk je als Engineer Elektrotechniek bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2254.

Inschrijven