fbpx
Uitvoerder W – Den Haag
oktober 8, 2019
Werkvoorbereider – Veldhoven
oktober 22, 2019

Introductie

In hartje Nederland verrijst de komende jaren een heus landmark: een nieuw gebouw van ruim 80 meter hoog. Wil je daaraan bijdragen? Dat kan! Onze opdrachtgever zoekt namelijk tijdelijk versterking van een Engineer Elektrotechniek.

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:

  • Wat: nieuwbouwcomplex overheid
  • Start: per direct
  • Duur: 4 maanden
  • Oppervlakte: 70.000 m2
  • Werklocatie: Utrecht

De baan:
Als Engineer Elektrotechniek geef je advies over uiteenlopende technische vraagstukken. Met jouw vakkennis en werkervaring bedenk jij oplossingen voor problemen. Appeltje eitje! Je bent degene die programma’s uitwerkt, begrotingen opstelt en het calculatieproces in goede banen leidt. En last but not least: je analyseert en interpreteert projectinformatie op uitvoerbaarheid en risico’s.

Bijzonder aan dit project:
Dit is niet zomaar een complex. Nee, dit is een gigantisch complex! Met zijn 18 verdiepingen (ruim 80 meter hoog) en een totaal vloeroppervlak van 70.000 m2, is dit een nieuwbouwcomplex om u tegen te zeggen. Ongeveer een derde van het transparante en duurzame gebouw bestaat uit laboratoria, de rest bestaat vooral uit flexibel in te richten kantoren. Ook vergaderzalen, horecagelegenheden en een parkeergarage maken deel uit van het plan.

Functie-eisen

  • Een mbo-/hbo-diploma richting MTS/HTS Elektrotechniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch engineer
  • Ervaring met utiliteitsbouw, bij voorkeur complexe projecten
  • Ervaring met multidisciplinaire projecten
  • Aantoonbare ervaring met projectbeheersing

Aanbod

Voor dit project werk je als Engineer Elektrotechniek bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2042.

Inschrijven