fbpx
Uitvoerder W – Amsterdam
september 25, 2019
Werkvoorbereider – Rotterdam
september 30, 2019

Introductie

Wil jij werken aan een spectaculair groot project van minimaal 30.000m2? Ja? Dat dachten wij ook! Voor het nieuwe distributiecentrum in Veldhoven zoeken we een Engineer Elektrotechniek. Iets voor jou?

Organisatie

Wij zijn Velox Engineering. Velox inspireert, werft, selecteert, bemiddelt en verbindt winnaars in bouw en techniek. Professionals die aan de slag willen als (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider, BIM-modelleur of calculator. Met opdrachtgevers zoals aannemers, adviesbureaus, ontwerpbureaus of eindgebruikers. Alleen of in multidisciplinaire teams. Vast of flexibel. Een week of een jaar. Try us!

Functie

Het project in het kort:

  • Wat: nieuwbouw Distributiecentrum
  • Start: per direct
  • Duur: t/m januari 2020
  • Oppervlakte: 30.000 – 40.000 m2
  • Locatie: Veldhoven

De baan:
Als Engineer Elektrotechniek zet je al je vakkennis en ervaring in bij het geven van adviezen over uiteenlopende technische vraagstukken. Daarnaast heb je een brede oriëntatie op techniek waardoor je gemakkelijk oplossingen voor problemen kunt bedenken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van programma’s, het opstellen van begrotingen en het coördineren van het calculatieproces. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, risico’s en aanpak.

Bijzonder aan dit project:
Na het afronden van de nieuwe cleanrooms voor de EUV-productie is er al weer een nieuw plan bedacht, namelijk de realisatie van een grote, logistieke hal tussen de 30.000 en 40.000 vierkante meter.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde mbo/hbo opleiding zoals MTS/HTS Elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch engineer binnen de utiliteit (bij voorkeur met complexe en multidisciplinaire projecten)
  • Aantoonbare ervaring met projectbeheersing

Aanbod

Voor dit project werk je als Engineer E bij een bekend bouwbedrijf. Maar dan via Velox Engineering. Hoe dat zit? Je komt in dienst bij ons, en wij detacheren je bij de opdrachtgever voor de duur van het project. Daarna zoeken we een nieuw project voor je. En omdat we groei heel belangrijk vinden, helpen we je ook ontwikkelen – in je werk en op persoonlijk vlak. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 1977.

Inschrijven