fbpx

Engineer Elektrotechnische installaties

Je bent bij deze pagina uitgekomen omdat je op zoek bent naar een vacature als engineer in de elektrotechniek. Bij Velox Engineering ondersteunen wij onze opdrachtgevers met de juiste kennis voor het stroomlijnen van hun projecten in de bouw- en installatietechniek. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar professionals zoals jij. Heb jij de ervaring als  engineer in de elektrotechniek die wij nodig hebben? Laat dan je CV en een motivatiebrief achter.

Functie-inhoud Engineer Elektrotechnische installaties

Als Engineer Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwerp van alle installaties binnen utilitaire projecten. Binnen deze complexe omgeving werk je als elektrotechnisch engineer aan een grote verscheidenheid van opdrachten waarbij je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het vervangen van systemen tot aan de uitwerking en uitvoering van een complete gebouwgebonden installaties;
  • Het vertalen van de wensen van de klant naar concrete ontwerpen;
  • Zorg dragen dat jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan deze wensen en eisen. Daarbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid en uitvoerbaarheid, maar ook voor de kosten.

Als engineer kenmerkt jouw project zich door een goede focus op projectbeheersing binnen de elektrotechniek. Je realiseert de projecten samen met onder andere Revit Modelleurs en collega engineers. Een sterk team waarbij jij, als specialist, je collega’s motiveert.

Functie-eisen bij de vacature voor project engineer in de elektrotechniek

  • Minimaal HBO opleiding Elektrotechniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als elektrotechnisch engineer;
  • Ruime engineeringservaring binnen de utiliteit (bij voorkeur met complexe projecten);
  • Ervaring met multidisciplinaire projecten;
  • Aantoonbare ervaring met projectbeheersing.

Reageren op vacature engineer elektrotechniek

Als je wilt reageren op de vacature engineer elektrotechniek, dan kun je dat doen door hier je CV en motivatiebrief achter te laten. Velox Engineering neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een nadere kennismaking in te plannen. Wie weet ben jij de nieuwe elektrotechnisch engineer die mooie projecten kan gaan draaien voor onze opdrachtgevers!

Inschrijven