fbpx
drone-foto-2-MOTN
Velox Engineering ondersteunt het project The Mall of The Netherlands
september 5, 2019
Erik-de-winter-MOTN
Werken als Constructie Manager bij Velox, wat vindt Erik ervan?
september 11, 2019

Introductie

Voor meerdere projecten in de omgeving van Amersfoort zoeken wij een Engineer Werktuigbouwkunde.

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

De baan:
Als Engineer ben je dagelijks bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en tekenaar/modelleur. Je zet zelfstandig het ontwerp van de installaties op wat als input dient voor de tekenaar/modelleur. Verder verzorg je de planning en de voorbereiding van de werkzaamheden binnen onderhoudscontracten, draag je plannen, kennis en informatie over aan de uitvoerende projectleider, stel je technische rapportages op en houd je toezicht op de werkzaamheden en geef je vakinhoudelijke aanwijzingen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van computerprogramma’s voor het maken van tekeningen en (technische) berekeningen
  • Je kunt goed organiseren en werkt gestructureerd

Aanbod

Voor dit project werk je als Engineer Werktuigbouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Roy neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2249.

Inschrijven