fbpx

Vacature engineer werktuigbouwkundige installaties

Bij deze vacature als engineer werktuigbouwkundige installaties ben je verantwoordelijk voor het ontwerp binnen complexe werktuigbouwkundige installaties. Onze vacature engineer werktuigbouwkundinge installaties vraagt om kandidaten met de juiste opleiding en met genoeg ervaring om als engineer de verantwoordelijkheid van werktuigbouwkundige installaties te kunnen dragen. Denk jij dat je hiervoor uit het juiste hout gesneden bent? Reageer dan vandaag nog op een van onze vacatures als engineer werktuigbouwkundige installaties.

Functieomschrijving voor de vacature Engineer Werktuigbouwkundige installaties

Hierin ligt de nadruk op het zelfstandig sturen ten behoeve van het ontwerp, de vertaling van klantspecifieke eisen en wensen naar een functioneel ontwerp, projectplanning, het bijwonen van interne en externe ontwerpvergaderingen en het coachen/begeleiden van de medewerkers in de ontwerpteams.

Je draagt zorg voor en stuurt op de goede balans tussen werkkwaliteit en de kosten. Daarnaast vervul je een prominente kartrekkersrol in bouwteamverband en dan in het bijzonder gericht op het ontwerptechnische gebied. Je communiceert op projectleidersniveau met opdrachtgevers en leveranciers en valt binnen de projectteams direct onder de projectmanager.

Functie-eisen bij vacatures als Engineer Werktuigbouwkundige installaties

  • Je kennis dient naar inhoud en niveau minimaal gelijkwaardig te zijn aan een technische HBO opleiding, eventueel aangevuld met gerichte cursussen;
  • Je hebt aantoonbare relevante kennis en ervaring in een soortgelijke rol aan die van engineer werktuigbouwkundige installaties;
  • Je kunt communiceren op alle niveaus, weet een team te bouwen en je gaat enkel voor kwaliteit;
  • Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en ben je communicatief sterk in woord en geschrift.

Solliciteren bij Velox Engineering als engineer werktuigkundige installaties

Heb jij als engineer werktuigbouwkunde in huis wat wij zoeken voor onze vacatures? En wil je graag op leuke werktuigbouwkundige projecten werken in de dynamische omgeving van de Randstad? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog je CV en motivatie door! Velox Engineering neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven