fbpx
Uitvoerder W – Den-Haag
oktober 1, 2019
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Maarssen
oktober 7, 2019

Introductie

Ben jij communicatief sterk en wil je graag verantwoordelijk zijn voor de planning van (grote) projecten? Dan is dit project iets voor jou!

Organisatie

Duurzaamheid staat voorop bij de nieuwe pier. Sterker nog, qua duurzaamheid, energiezuinigheid en luchtkwaliteit wordt dit ook wel ‘de groene pier’ genoemd. Denk aan: een plafond van hergebruikt plastic, een vloer van bamboe en tegels van marmergruis. Ook komt er 5.000 m² aan zonnepanelen te liggen. Je moet dus wel een beetje van innovatie houden. Naast meer ruimte voor reizigers, krijgt het drie verdiepingen tellende gebouw bovendien meer kunst, meer groen en meer speelplaatsen.

Functie

Als planner ben je verantwoordelijk voor het klantcontact, de voorbereiding van het project en zorg je dat het project volgens de planning verloopt. Je hebt veel contact met klanten, collega’s en andere leveranciers. Je zorgt ervoor dat opdrachten goed verlopen, iedereen op de hoogte is over de voortgang van het project en dat de juiste materialen op tijd worden besteld en geleverd.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde mbo/hbo-opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk in deze functie
  • Je weet je hoofd koel te houden in stressvolle situaties
  • Je hebt ervaring met Asta power project software

Aanbod

Velox Engineering inspireert, adviseert, werft, selecteert, detacheert, bemiddelt en verbindt winnaars in bouw en techniek. Professionals die aan de slag willen als (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider, BIM-modelleur of calculator. Met opdrachtgevers zoals aannemers, adviesbureaus, ontwerpbureaus of eindgebruikers. Alleen of in multidisciplinaire teams. Vast of flexibel. Een week of een jaar. Try us!

Voor dit Schiphol-project werk je als Planner bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en onze consultant Kevin neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2399.

Inschrijven