fbpx

Projectmanagement

Velox Engineering vertegenwoordigt opdrachtgevers binnen projecten. Dankzij onze resultaatgerichte aanpak met oog voor verschillende opinies en belangen bieden wij flexibiliteit aan opdrachtgevers binnen de bouw- en installatiebranche. Door onze kennis, kunde en onafhankelijkheid is iedere organisatie verzekerd van kwaliteit.

Effectieve en succesvolle uitvoering van projecten

Een bestaand gebouw uitbreiden, herontwikkelen of transformeren. Het managen van dit soort projecten is onze specialiteit. Door kennis, vaardigheden en technieken op een goede manier toe toepassen, wordt een project effectief en succesvol uitgevoerd. Vanaf het ontwerp, de aanbesteding- en contractfase, de uitvoering, de oplevering tot aan de nazorg: Velox Engineering is uw partner. Velox Engineering draagt zorg voor de gestelde wensen, die vallen binnen de kaders aangaande het budget, de planning en kwaliteit.

Integrale totaaloplossingen

Velox Engineering vertegenwoordigt professionals én opdrachtgevers in bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Hierbij ligt de focus op het binnenhalen van technische professionals met de juiste technische kennis. Wij stellen onszelf tot doel om integrale totaaloplossingen te bieden aan opdrachtgevers, zodat een project soepel verloopt.

projectmanagement-1
Inschrijven