fbpx
Werkvoorbereider – Capelle a/d IJssel
april 1, 2019
Tweegezinswoning in eeuwenoud bos nabij Zürich
april 8, 2019

Introductie

Werken als Recruitment Consultant betekent mensen verbinden: professionals aan een toffe baan; opdrachtgevers aan een keigoede medewerker. Daar wordt iedereen beter van. En jij ook trouwens, want werken bij Velox is supergezellig. And that’s a promise.

Organisatie

Velox Engineering verbindt winnaars. Winnaars die weten wat er speelt in de bouw en techniek. Winnaars die net een stapje verder zijn. Winnaars die altijd under construction zijn. Daar wordt iedereen beter van! Concreet: Velox inspireert, werft, selecteert, bemiddelt en verbindt professionals en opdrachtgevers. Professionals die aan de slag willen als (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider, BIM-modelleur of calculator. Met opdrachtgevers zoals aannemers, adviesbureaus of eindgebruikers. Doe je mee?

Functie

Belangrijk voor deze functie is dat jij altijd áán staat als het gaat om de arbeidsmarkt. Jij bent constant in contact met je netwerk van ambitieuze professionals. En er is geen ontwikkeling waar jij niet op voorbereid bent. Onze Sales Consultants halen de opdrachten binnen, jij zorgt voor de beste match – voor professional én opdrachtgever. Hoe je dat doet? Een combinatie van doorzettingsvermogen en oprechte interesse in wat mensen drijft. Afgetopt met een mindset die wars is van hokjesdenken.

Dit ga je allemaal doen:

 • Je bouwt en onderhoudt een kandidatennetwerk in onze sector (Dat heb je al? Helemáál mooi.)
 • Je zorgt dat je alle belangrijke info bijhoudt in onze CRM (Geen ‘ja, maar’. Thanks.)
 • Je checkt nieuwe sollicitaties en handelt ze af
 • In gesprekken met kandidaten focus je echt op wat hen drijft
 • Je helpt onze afdelingen soepeler samen te werken
 • Je blijft het recruitment verbeteren in ons keihard groeiende bedrijf


Functie eisen

 • Net afgestudeerd of young professional
 • Slim genoeg om op hbo-niveau te werken
 • Fulltime beschikbaar
 • Ervaring met bouw en installatietechniek (of tenminste een beetje gevoel erbij)
 • Oprechte interesse in mensen Klantgericht, commercieel en vlotte babbel
 • De Nederlandse taal mag echt geen probleem voor je zijn

Aanbod

Bij Velox zijn we best trots op ons bedrijf. Dat mag ook wel, want onze projecten zijn superinteressant voor kandidaten. En onze kandidaten superinteressant voor onze opdrachtgevers. We groeien dan ook snel. Dat betekent ook dat je bij ons persoonlijk en professioneel kunt groeien. Sterker nog, daar helpen we je graag bij. Op vrijdagmiddag staan we gezellig in de kroeg, en de teamuitjes variëren van escaperooms tot lunch op het strand. Ontbijt en lunch doen we elke dag samen op kantoor. Oh ja, we zouden het bijna vergeten… maar naast een mooie bonusregeling, krijg je ook een auto en telefoon van de zaak.

Sollicitatie

Klinkt goed? Top. Bel of mail dan even met Kisito: 0641140849 of kisito.zonneveld@velox-engineering.nl. Hij neemt binnen één werkdag contact met je op.

Inschrijven