fbpx

REVIT MODELLEUR gebouwgebonden installaties

Revit modelleur gezocht bij Velox Engineering. Wij zijn een technisch projectenbureau en we zijn hoofdzakelijk werkzaam binnen de installatie- en bouwtechniek in de Randstad. Voor onze opdrachtgevers hebben wij regelmatig een vacature voor een Revit modelleur gebouwgebonden installaties. Je komt te werken in een multidisciplinaire organisatie binnen de utiliteit- en woningbouw en houdt je bezig met Building Information Modelling (BIM). Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de bij onze klanten gehanteerde BIM-methodiek. Met andere woorden: van schetsontwerp of principeschema’s naar werktekeningen in het BIM-model.

Jouw verantwoordelijkheden als Revit modelleur gebouwgebonden installaties
Met behulp van Revit MEP en StabiCAD software voer je zelfstandig alle projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit voor elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. Naast het 3D-ontwerpen met Revit, teken en ontwerp je ook in AutoCAD.

Takenpakket vacature Revit modelleur gebouwgebonden installaties

De Revit modelleur die voor deze vacature wordt gezocht heeft ruimschoots ervaring met de volgende werkzaamheden:

  • Ontwerpen en berekenen van elektrotechnische, werktuigbouwkundige of andere gebouwgebonden installaties;
  • Selecteren en plaatsen van componenten van de installatie;
  • Toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
  • Verrichten van tests, zoals interference checks en clash controls;
  • Managen van contacten met collega’s, opdrachtgevers, ontwerpers en leveranciers;
  • Afstemmen en aansluiten van de installaties op de bouwkundige bouwdelen en andere installaties (integraal samenwerken).

Voorbeelden van projecten zijn: ontwerpen van installaties in datacenters, kantoorcomplexen en ziekenhuizen. Je werkt veel samen met andere BIM-modelleurs, al dan niet in dienst van onze klanten. Het gezamenlijk bedenken van nieuwe toepassingen en hulpmiddelen voor BIM is onderdeel van je functie.

Jouw kwaliteiten als BIM-modelleur gebouwgebonden installaties

  • Een afgeronde MBO niveau 4 of (bij voorkeur) HBO opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
  • Je hebt kennis en ervaring binnen de installatietechniek;
  • Je bent proactief, accuraat en communicatief sterk;
  • Je bent een conceptuele denker.

Reageer nu op de vacature Revit modelleur bouwkunde

Ben jij de Revit modelleur waar wij naar gezocht hebben? Laat dan hier je CV en je motivatie achter. Naar aanleiding van jouw reactie op de vacature Revit modelleur gebouwgebonden installaties, neemt een van onze consultants zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Inschrijven