fbpx
drone-foto-2-MOTN
Velox Engineering ondersteunt het project The Mall of The Netherlands
september 5, 2019
Erik-de-winter-MOTN
Werken als Constructie Manager bij Velox, wat vindt Erik ervan?
september 11, 2019

Stagiair Online Marketing – Laren

Introductie

We zijn per september 2019 op zoek naar een stagiaire die minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 20 weken (langer/korter in overleg mogelijk). Je loopt stage bij ons kantoor in Laren.

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Als stagiair online marketing ga je meedenken over hoe we het merk Velox op de kaart kunnen zetten. Je doet onderzoek naar de verschillende strategische doelgroepen en werkt mee aan nieuwe online campagnes. Momenteel zijn we bezig met de rebranding van het bedrijf. We onderzoeken wie Velox is en waar wij voor staan. We willen vooral onze visie; hetgeen waar we naar streven en hoe we dat doen, nog scherper verwoorden en overbrengen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Wat ga je nog meer doen:

  • Rapportages draaien en analyseren uit Google Analytics;
  • Kwaliteit van de vacatures op de website waarborgen;
  • Ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de rest van het online marketing team (waaronder SEA en social advertising);
  • En natuurlijk al jouw eigen creatieve ideeën inbrengen!
  • Kortom, een zeer leerzame stage waarbij je direct praktijkervaring opdoet op het gebied van online marketing met eventueel uitzicht op een leuke (bij)baan!

Functie-eisen

Wie zoeken wij? Je volgt momenteel een hbo studie richting (online) Marketing, Communicatie, digitale media, Commerciële economie of een andere passende richting. Je hebt al enige ervaring binnen marketing of bent bereid veel te leren.

Verder:

  • Kan je de leukste content bedenken en uitwerken;
  • Zijn WordPress en Google Analytics jou niet vreemd;
  • Neem je graag initiatief, kom je met nieuwe ideeën en weet je andere te enthousiasmeren;
  • Je spreekt en schrijft keurig Nederlands;
  • Je kan starten vanaf augustus/september 2019 en bent minimaal 5 of 6 maanden beschikbaar

Aanbod

Je loopt stage op de marketingafdeling en werkt nauw samen met de content marketeer en de consultants. Velox bestaat uit een jong team met veel enthousiasme. Je krijgt vrijheid in hoe je jouw werkzaamheden inricht en er is veel ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Verder krijg je veel verantwoordelijkheid, want JIJ gaat over het bijhouden van de Velox social media kanalen en de vacaturemarketing. Wij helpen jou om leerdoelen te halen. Uiteraard krijg je ook een passende stagevergoeding.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Romee via +31637737089 of via romee.vanklaveren@velox-engineering.nl. Gelijk solliciteren mag ook; je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Inschrijven