fbpx

Bouwkundig uitvoerder

Velox Engineering is een technisch projectbureau dat met grote regelmaat op zoek is naar HBO afgestudeerde kandidaten voor het invullen van vacatures voor een uitvoerder in de bouw. Een vacature voor uitvoerder in de bouw kan ingevuld worden op ZZP basis, maar ook het uitvoeren van een project in loondienst bij Velox Engineering is mogelijk. Als dit jou aanspreekt, lees dan snel verder om te zien of jouw ervaring, kennis en HBO opleiding aansluiten bij de vacatures voor uitvoerder bouw die wij bij Velox Engineering beschikbaar hebben.

Korte functieomschrijving bouwkundig uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van mooie projecten in de bouw.

Je bent de sturende kracht van het project (of gedeelte van project) in de uitvoering en je geeft leiding aan het uitvoeringsteam. Je stelt je eigen weekplanningen samen en zorgt daarmee voor een efficiënte afroep en inzet van materiaal, materieel, onderaannemers en eigen personeel. Je controleert (laat controleren) de leveringen en het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit en je stelt kwaliteitsaspecten op. Je bewaakt de planning en je bent verantwoordelijk voor de oplevering van het project binnen de daarvoor gestelde tijd en werkbegroting. Je signaleert meer- en minderwerk, je verzorgt de correspondentie naar leveranciers en onderaannemers en je woont bouwvergaderingen en werkbesprekingen bij. Tevens zie je toe op de naleving van de gestelde regels ten aanzien van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Functie-eisen vacatures bouwkundig uitvoerder (HBO)

Bij Velox Engineering zoeken we voor bouwkundig uitvoerder vacatures kandidaten met een bouwtechnische opleiding op HBO niveau en een aantal jaren werkervaring in de uitvoering. Specifieke ervaring met bepaalde projecten zijn altijd goed om te vermelden in je CV en motivatie. Daarnaast ben je een stevige persoonlijkheid die in staat is om lijnen uit te zetten en deze daar waar nodig bij te sturen. Je verliest met name de planning niet uit het oog en bent in staat om partners in dit proces te motiveren, maar ook aan te spreken indien er afwijkingen ontstaan. Geef in je motivatie ook aan of je open staat voor vacatures als uitvoerder bouw in het buitenland.

Inschrijven