fbpx
Bouw nieuwe Schipholterminal later klaar: ‘2023 is te krap’
augustus 2, 2019
The CoolTower: een 154 meter hoge woontoren middenin de woonwijk
augustus 12, 2019

Introductie

Als Uitvoerder weet je diverse projecten op het gebied van elektrotechnische installaties op Schiphol veilig en volgens planning tot een succesvol einde te volbrengen. Klinkt als een leuke uitdaging toch?

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:
Op een luchthaven als Schiphol zijn dagelijks voldoende technische installaties te onderhouden. En juist voor dit onderdeel ben ik op zoek naar een Uitvoerder Elektrotechniek die met zijn kennis en ervaring alle projecten goed kunt laten verlopen. In alle hectiek die zich afspeelt op een drukke locatie als Schiphol weet jij je hoofd koel te houden en het team de juiste aanwijzingen te geven.

De baan:
Als Uitvoerder zie je erop toe dat collega’s hun werk aan de mooiste projecten probleemloos kunnen doen. Ieder project kent zijn eigen uitdaging. Geen probleem voor jou als Uitvoerder Elektrotechniek. Je geeft leiding aan monteurs, stuurt onderaannemers aan en zorgt dat er veilig en volgens de planning gewerkt wordt. Op de bouwplaats ben jij het aanspreekpunt voor alle elektrotechnische zaken. Ook weet de klant jou te vinden voor vragen of opmerkingen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een mbo 4-diploma richting elektrotechniek
  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een goed inzicht, kunt snel schakelen en goed plannen
  • Daarnaast heb je goede communicatie skills, die goed van pas komen bij overleg met klanten of de projectleider
  • Ook belangrijk: je schiet niet snel in de stress en denkt in mogelijkheden en oplossingen

Aanbod

Als Uitvoerder Elektrotechniek kom je terecht bij een van de interessantste bouwbedrijven van het land. Maar je bent in dienst bij Velox Engineering, wat betekent dat we na afloop van dit project ervoor zorgen dat je op een nieuwe uitdagende functie aan de slag kan. Daar zorgt jouw consultant wel voor. Als ZZP’er blijf je natuurlijk baas over je eigen agenda, maar wij denken graag met je mee voor volgende projecten.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Fabian neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2217.

Inschrijven