fbpx
Werkvoorbereider – Delft
september 30, 2019
Planner – Schiphol
oktober 4, 2019

Introductie

Voor de renovatie van een overheidsgebouw in Den Haag ben ik op zoek naar een ervaren Uitvoerder W die graag aan de slag wilt. Heb jij een goede dosis enthousiasme en ben je per direct beschikbaar? Lees dan snel verder!

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

De baan:
Als Uitvoerder Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de dagelijkse uitvoering van Werktuigbouwkundige installaties op bijvoorbeeld utiliteitsprojecten. Je geeft leiding aan onderaannemers of monteurs en zorgt dat er veilig en volgens de planning gewerkt wordt. Daarbij zorg je ook voor een tijdige levering van materieel en materiaal voor het project.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een mbo 4-diploma richting werktuigbouwkunde
  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een goed inzicht, kunt snel schakelen en goed plannen
  • Daarnaast heb je goede communicatie skills, die goed van pas komen bij overleg met klanten of de projectleider
  • Ook belangrijk: je schiet niet snel in de stress en denkt in mogelijkheden en oplossingen

Aanbod

Voor dit project werk je als Uitvoerder Werktuigbouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2356.

Inschrijven