fbpx
Zuid-Holland lost Noord-Holland af als grootste woningbouwprovincie
augustus 28, 2019
BIM Modelleur W – Veldhoven
september 3, 2019

Introductie

Wil jij Schiphol Airport klaarmaken voor de toekomst? Twee terminals zijn toe aan een grondige opknapbeurt – en jij kan daarbij helpen. Ten minste, als je van complexe en multidisciplinaire projecten houdt…

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:
Op een luchthaven als Schiphol zijn dagelijks voldoende technische installaties te onderhouden. En juist voor dit onderdeel ben ik op zoek naar een Engineer die met zijn kennis en ervaring alle projecten goed kunt laten verlopen. In alle hectiek die zich afspeelt op een drukke locatie als Schiphol weet jij je hoofd koel te houden en het team de juiste aanwijzingen te geven.

De baan:
Als Engineer Elektrotechniek geef je advies over uiteenlopende technische vraagstukken. Met jouw vakkennis en werkervaring bedenk jij oplossingen voor problemen. Appeltje eitje! Je bent degene die programma’s uitwerkt, begrotingen opstelt en het calculatieproces in goede banen leidt. En last but not least: je analyseert en interpreteert projectinformatie op uitvoerbaarheid en risico’s.

Functie-eisen

  • Een mbo-/hbo-diploma richting MTS/HTS Elektrotechniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als elektrotechnisch engineer
  • Ervaring met utiliteitsbouw, bij voorkeur complexe projecten
  • Ervaring met multidisciplinaire projecten
  • Aantoonbare ervaring met projectbeheersing

Aanbod

Voor dit project werk je als Engineer Elektrotechniek bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Mbaga neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 1671.

Inschrijven