fbpx
Bouw nieuwe Schipholterminal later klaar: ‘2023 is te krap’
augustus 2, 2019
The CoolTower: een 154 meter hoge woontoren middenin de woonwijk
augustus 12, 2019

Vacature Werkvoorbereider Bouwkunde – Rotterdam

Introductie

Voor de bouw van een nieuwe cleanroom in Noordwijk zoeken wij een Werkvoorbereider Bouw die ervaring heeft met prefab beton en constructie.

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

De baan:
Voor een Werkvoorbereider Bouw is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Ook je eigen taken lopen nogal uiteen: je bedenkt technische oplossingen, bestelt materialen, regelt onderaannemers en maakt planningen. Je bereidt alle bouwtaken tot in de puntjes voor en zorgt dat de administratie piekfijn op orde is. Je overlegt veel met de klant, de projectleider en het uitvoeringsteam. Eigenlijk schep jij als regelneef de voorwaarden voor een goede uitvoering.

Functie-eisen

  • Een mbo-diploma bouwkunde
  • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider
  • Uitgebreide bouwtechnische kennis
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
  • Goed in overzicht houden
  • Organisatorisch sterk, planmatig en gestructureerd
  • Zelfstandig, stressbestendig en enthousiast

Aanbod

Voor dit project werk je als Werkvoorbereider Bouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Peter neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2237.

Inschrijven