fbpx
Bouw nieuwe Schipholterminal later klaar: ‘2023 is te krap’
augustus 2, 2019
The CoolTower: een 154 meter hoge woontoren middenin de woonwijk
augustus 12, 2019

Introductie

Voor het onderhouden van diverse elektrotechnische projecten op Schiphol zoeken wij een Werkvoorbereider Elektrotechniek. Zorg jij voor een goede voorbereiding?

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

De baan:

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek is geen dag hetzelfde, je zult werken aan verschillende projecten en betrokken zijn van begin tot eind om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Je maakt deel uit van een team van werkvoorbereiders en tezamen is het jullie taak om de projecten tot een succes te maken. Je bent de spin in het web wie communiceert met veel betrokkenen binnen het project. Zo stuur je tijdens de uitvoering monteurs aan, maar heb je ook veel contact met uitvoerders, leveranciers, de afdeling inkoop en je legt verantwoording af aan jou projectleider.

Het project in het kort:

Op een luchthaven als Schiphol zijn dagelijks voldoende technische installaties te onderhouden. En juist voor dit onderdeel ben ik op zoek naar een Engineer die met zijn kennis en ervaring alle projecten goed kunt laten verlopen. In alle hectiek die zich afspeelt op een drukke locatie als Schiphol weet jij je hoofd koel te houden en het team de juiste aanwijzingen te geven.

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo/hbo-opleiding richting Elektrotechniek
  • Je hebt relevante werkervaring als werkvoorbereider
  • Ervaring met Syntess
  • Je bent een echte teamplayer en acteert graag op veel verschillende niveaus
  • Je bent een kei in het maken van planningen en het bewaken van de voortgang
  • Je komt afspraken na en denkt in oplossingen in plaats van problemen

Aanbod

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek kom je terecht bij een van de interessantste bouwbedrijven van het land. Maar je bent in dienst bij Velox Engineering, wat betekent dat we na afloop van dit project ervoor zorgen dat je op een nieuwe uitdagende functie aan de slag kan. Daar zorgt jouw consultant wel voor. Als ZZP’er blijf je natuurlijk baas over je eigen agenda, maar wij denken graag met je mee voor volgende projecten.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en onze consultant Fabian neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2218.

Inschrijven