fbpx
BIM Modelleur E – Schiphol
oktober 22, 2019
Uitvoerder – Amsterdam
november 6, 2019

Introductie

Ben jij een expert in het stellen van de juiste vragen? En weet jij zo te achterhalen waar de wens van de klant ligt? Dan is deze functie als kopersbegeleider iets voor jou!

Organisatie

Velox Engineering inspireert, werft, selecteert, bemiddelt en verbindt winnaars in bouw en techniek. Professionals die aan de slag willen als (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider, BIM-modelleur of calculator. Met opdrachtgevers zoals aannemers, adviesbureaus, ontwerpbureaus of eindgebruikers. Alleen of in multidisciplinaire teams. Vast of flexibel. Een week of een jaar. Try us!

Functie

Het project in het kort:

  • Soort project: woningbouw
  • Start: Q1 2020
  • Duur: ongeveer een jaar met kans op verlening
  • Werklocatie: Bergambacht

De baan:
Als kopersbegeleider begeleid en adviser je kopers rond het proces van meer- en minderwerken en de oplevering van de woning. Jij bent een expert in het stellen van de juiste vragen en in het achterhalen van de wensen van de klant zodat je hier de juiste oplossingen in kunt bieden. Verder houd je je bezig met het maken van meer- en minderwerk gerichte verkoopinformatie, het inrichten en op orde houden van de kopersadministratie en ben je het eerste aanspreekpunt voor kopers, vanaf de ondertekening van het koop-/ aannemingsovereenkomst tot en met het verlenen van nazorg.

Functie-eisen

  • Een afgeronde mbo/hbo opleiding richting bouwkunde of makerlaardij
  • Ervaring is geen must, kennis van bouwkunde is voldoende
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede contactuele eigenschappen
  • In staat prioriteiten te stellen

Verder ben je zelfstandig, gedreven en commercieel ingesteld. Je hebt een sterke overtuigingskracht, bent klantgericht en sociaal.


Aanbod

Voor dit project werk je als kopersbegeleider bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Peter neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 2442.

Inschrijven