fbpx

Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installaties

Als technisch projectenbureau in de Randstad, helpt Velox Engineering zijn opdrachtgevers in de bouw- en installatietechniek en daarvoor zijn wij regelmatig op zoek naar een goede werkvoorbereiders binnen de installatietechniek. Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider die zijn sporen heeft verdiend binnen de utilitaire projecten. Meen jij hieraan te voldoen en heb je interesse in een rol als werkvoorbereider bij interessante projecten binnen de utiliteit, dan kun je nu reageren op deze vacature!

Functieprofiel werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties

Voor deze vacature als werkvoorbereider ben je de spin in het web voor nationale projecten in de bouw vanaf 5 miljoen euro. In samenwerking met de projectleider werktuigbouwkunde en een eventuele projectmanager draag jij als werkvoorbereider zorg voor een juiste uitvoering van de techniek bij installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, theaters en laboratoria.

Je bent verantwoordelijk voor de detailengineering, materiaal- en materieelvoorziening, werkinstructies én je denkt mee in het oplossen van technische problemen, kortom; je maakt de projecten gereed voor uitvoering. Voor de uitwerking van het tekenwerk geef je als werkvoorbereider functioneel leiding aan één of meer tekenaars/engineers in de werktuigbouw.

Verplichte vaardigheden voor de vacature werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties

Om succesvol te zijn binnen het team én om het werk voor jou zo leuk en uitdagend mogelijk te kunnen houden verwachten wij dat jij minimaal een installatietechnische opleiding richting werktuigbouwkunde hebt gevolgd op MBO- of HBO-niveau. Een MIT of HIT opleiding heeft aanvullend een sterke voorkeur. Ervaring met specialistische installaties zoals ziekenhuizen, clean rooms en laboratoria heeft een sterke voorkeur.

Reageer vandaag nog op deze vacature

Als jij jezelf al helemaal als werkvoorbereider aan de slag ziet gaan binnen de utliteit, en je beschikt over de benodigde vaardigheden, dan kun je nu reageren op deze vacature. Je kunt hier je CV en motivatie achterlaten en een van de consultants van Velox Engineering zal dan spoedig contact met je opnemen.

Inschrijven