fbpx

Werkvoorbereider elektrotechniek

Bij Velox Engineering richten wij ons op het ondersteunen van onze opdrachtgevers door de inzet van professionals, zoals een werkvoorbereider elektrotechniek, op projecten te zetten. Daarmee hebben onze opdrachtgevers altijd de juiste kennis en expertise in huis voor een soepel verloop van het project. Wij zijn actief op zoek naar geschikte kandidaten in de elektrotechniek. Ben jij als werkvoorbereider Elektrotechniek klaar voor een nieuwe uitdaging in het hart van Nederland? Laat ons dan weten wat je kunt en reageer met CV en motivatie op de vacature werkvoorbereider elektrotechniek.

Globaal overzicht werkzaamheden werkvoorbereider elektrotechniek

Je schept de voorwaarden voor een goedlopende projectorganisatie voor wat betreft de elektrotechnische installaties. Dit doe je door het in ontvangst nemen van de opdracht, toelichting en instructies. Daarnaast ben je als werkvoorbereider e verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren van kostprijsberekeningen;
  • Het aanbrengen van toelichtingen/markeringen op documenten en het vervaardigen; van werkschetsen ten behoeve van de technische uitvoering;
  • Het opstellen van conceptoffertes;
  • Het opstellen van een logistieke planning inclusief de data voor aan/afvoer materialen, gereedschappen, tekeningen en documenten.

Jouw achtergrond als werkvoorbereider Elektrotechniek

Als werkvoorbereider Elektrotecniek heb je natuurlijk een dosis ervaring, anders zou je niet op deze vacature reageren. Je hebt een MBO/HBO opleiding richting elektrotechniek en relevante werkervaring bij voorkeur als werkvoorbereider. Hierdoor heb je onder meer ervaring opgedaan met bedrijfsprocessen, voorschriften en standaards. Je beschikt over uitstekende planning en organisatie vaardigheden. Dit komt onder meer doordat je resultaat-, kwaliteits- en klantgericht bent. Tevens ben je in staat om allerhande rapportages te maken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met relevante softwarepakketten (office en planning software).

Stuur ons jouw CV

Door je CV op te sturen naar Velox Engineering voor de vacature van werkvoorbereider elektrotechniek, zet je de eerste stap naar een dynamische functie bij een groeiende organisatie. Nadat wij jouw reactie op de vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inschrijven