fbpx
drone-foto-2-MOTN
Velox Engineering ondersteunt het project The Mall of The Netherlands
september 5, 2019
Erik-de-winter-MOTN
Werken als Constructie Manager bij Velox, wat vindt Erik ervan?
september 11, 2019

Introductie

Voor een aantal uitdagende projecten op Schiphol zoeken wij een Werkvoorbereider W die een jonge werkvoorbereider op sleeptouw kan nemen. Ben jij georganiseerd, sociaal en wil jij andere graag verder helpen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Nooit stilstaan. Altijd verder kijken. En net iets nieuwsgieriger zijn dan de rest. Dat typeert de professionals van Velox. Altijd ‘under construction’ noemen we dat. Want je bent natuurlijk nooit ‘af’…net zoals wij nooit af zijn. Want bij Velox werken we vanuit het besef dat het áltijd beter kan. We zijn een club ambitieuze bouwers, denkers, doeners en dromers, die geloven dat stilstand per definitie achteruitgang is. Die verandering niet eng of vervelend vinden, maar juist het állermooiste wat er is! Hier vind je échte vakmensen. Gepassioneerd en gedreven. Die hun tijd en talent investeren in de vooruitgang. En dat is maar goed ook; want de ontwikkeling van de bouw staat ook nooit stil. Zie ons maar als de generator, of de facilitator. Die jou de mogelijkheid geeft, de grenzen van je kunnen te challengen.

Functie

Het project in het kort:

  • Wat: meerdere projecten volledig uitgevoerd in BIM
  • Omvang: projecten tot 25 mio
  • Werklocatie: Schiphol

De baan:
Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installaties verzorg jij het onmisbare voortraject voor iedere technisch product. Jij wordt verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van werktuigbouwkundige installaties. Je ontwerpt installaties ten behoeve van gebouw gebonden installaties, om deze vervolgens ook uit te werken in nauwkeurige calculaties en offertes. Je bestelt de juiste materialen en voert contacten met leveranciers en monteurs op de bouw. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning.


Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding zoals MTS/HTS Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
  • Kennis van gebouwgebonden installaties
  • Je bent een teamplayer, organisatorisch sterk, assertief en communicatief vaardig
  • Kennis van diverse berekening systemen, AUTOCAD en MS Office zijn een pre
  • Ervaring met complexe utiliteitsbouw projecten

Aanbod

Voor dit project werk je als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij een van ‘s lands beste bouwbedrijven. Dit doe je via Velox. Wat dat betekent? Dat wij je detacheren. Maar ook: dat we een nieuw project voor je regelen als dit afgelopen is. Overigens bemiddelen we ook zzp’ers. We denken graag met je mee.

Sollicitatie

Klinkt deze vacature goed? Mooi! We zien je sollicitatie graag verschijnen. Onze collega Kisito neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 1673.

Inschrijven