fbpx
Planner – Schiphol
oktober 4, 2019
Uitvoerder (afbouw) – Utrecht
oktober 8, 2019

Introductie

Voor de renovatie van de D-pier op Schiphol zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installaties.

Organisatie

De Schiphol D-pier krijgt binnenkort een upgrade! De D-pier heeft de grootste oppervlakte en is maar liefst 500 meter lang. Hier worden zowel reizigers uit Schengen als niet-schengen gebied verwerkt en dat vergt de nodige aandacht. Er worden nieuwe zitbanken gerealiseerd, luxe sanitair, meer horeca en retail gelegenheden en er komen groene plantenwanden.

Functie

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige installaties verzorg jij het onmisbare voortraject voor iedere technisch product. Jij wordt verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van werktuigbouwkundige installaties. Je ontwerpt installaties ten behoeve van gebouw gebonden installaties, om deze vervolgens ook uit te werken in nauwkeurige calculaties en offertes. Je bestelt de juiste materialen en voert contacten met leveranciers en monteurs op de bouw. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning.

Functie-eisen

  • Een MTS/HTS Werktuigbouwkunde of aanverwante opleiding
  • Een aantal jaren ervaring als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in de utiliteitsbouw
  • Kennis van gebouwgebonden installaties
  • Je bent een teamplayer, organisatorisch sterk, assertief en communicatief vaardig
  • Kennis van diverse berekening systemen, AUTOCAD en MS Office zijn een pre
  • Ervaring met complexe utiliteitsbouw projecten

Aanbod

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde kom je terecht bij een van de interessantste bouwbedrijven van het land. Maar je bent in dienst bij Velox Engineering, wat betekent dat we na afloop van dit project ervoor zorgen dat je op een nieuwe uitdagende functie aan de slag kan. Daar zorgt jouw consultant wel voor. Ook voor ZZP’ers hebben we verschillende mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving binnen een professionele en resultaatgerichte organisatie die trots is op haar spraakmakende opdrachten. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er wordt gestreefd naar een goede balans tussen privé en werk. Uiteraard bieden wij een passende beloning, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en onze consultant Minhtri neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Het referentienummer voor deze vacature is 1869.

Inschrijven