fbpx

Werkwijze

Velox Engineering begint ieder project met een duidelijke projectomschrijving. Nadat de scope van de opdracht duidelijk is, zal deze schriftelijk worden vastgelegd in een overeenkomst. Velox Engineering selecteert vervolgens een specialist die de opdracht kan uitvoeren.

Velox Engineering begint ieder project met een duidelijke projectomschrijving. Nadat de scope van de opdracht duidelijk is, zal deze schriftelijk worden vastgelegd in een overeenkomst. Velox Engineering selecteert vervolgens een specialist die de desbetreffende opdracht kan uitvoeren.

Traject onder controle van Velox Engineering

In deze selectiefase gaat Velox Engineering zeer zorgvuldig te werk. Technische knowhow, persoonlijkheid en projectprestaties worden kritisch getoetst. Referentiecontroles zijn standaard. Op deze wijze weten wij zeker dat de kennis, kunde en ervaring toereikend is voor de projectomschrijving die vooraf gezamenlijk met de opdrachtgever is opgesteld.

Het gehele traject staat onder leiding en toezicht van Velox Engineering. Via duidelijke tussentijdse rapportages en nauwgezette voortgangsbewaking monitoren we het verloop van het project en houden we alle betrokkenen op de hoogte. Nadat het traject is voltooid, wordt deze onder begeleiding van Velox Engineering aan de opdrachtgever opgeleverd.

Transparant, professioneel & herkenbaar

Deze manier van werken betekent openheid, professionaliteit, zekerheid en herkenbaarheid in de markt. Tevens biedt het continu inzicht in de projecten en zijn wij in staat kennis te delen op verschillende niveaus.

Inschrijven